Zoetermeer

Maatschappelijk werk, Sociaal Raadslieden, Opvoedadviespunt, Scheidingspunt, Thuisbegeleiding, Meldpunt Bezorgd en Buurtbemiddeling

Maatschappelijk Werk
Tijdens de spreekuren kun je zonder afspraak binnenlopen bij het maatschappelijk werk. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via 088 900 4000. Dit nummer kun je ook bellen in geval van een crisissituatie buiten kantoortijden.

Naast maatschappelijk werk biedt Kwadraad in Zoetermeer ook:

Opvoedadviespunt
Het Opvoedadviespunt is er voor alle ouders met kinderen tussen de 0-19 jaar, die vragen hebben over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind. Voor verdere informatie en contactgegevens zie onder het gebiedskaartje.

www.scheidingspunt.nl 
Een unieke wegwijzer naar beschikbare ondersteuning in Zoetermeer voor iedereen die zich bevindt in het proces vóór, tijdens of na een scheiding www.scheidingspunt.nl

Thuisbegeleiding
Opvoedspanningen? Problemen met financiën? Psychische problemen? Thuisbegeleiding (Reset) biedt korte (intensieve) ondersteuning aan gezinnen met kinderen van 0-19 jaar.
Klik hier voor meer informatie

Meldpunt Bezorgd
Ben je ongerust over iemand in een zorgelijke situatie? Vraagt die persoon niet zelf om hulp? Denk je dat iemand psychologische hulp nodig heeft? Doe een melding bij Meldpunt Bezorgd. Voor meer contactinformatie, kijk op www.zoetermeer.nl/meldpuntbezorgd.

Buurtbemiddeling
In Zoetermeer bieden wij ook Buurtbemiddeling aan. Zie onder het kaartje voor contactinformatie.

Locaties in de buurt

088 900 4000

We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. In verband met het coronavirus werken we als het kan vanuit huis. Contacten vinden veelal plaats via telefoon, videobellen, chat of het online dossier Op onze kantoren en locaties vinden alleen op afspraak gesprekken en overleggen plaats. Groepen en trainingen worden weer hervat; digitaal als dat mogelijk is, face-to-face als dat nodig is. Bekijk 'Kalender' hier op onze site.

Maatschappelijk werk, locatie Buytenwegh
Maatschappelijk werk, locatie Seghwaert
Maatschappelijk werk, locatie Oosterheem
Maatschappelijk werk, locatie Meerzicht
Maatschappelijk werk, locatie Palenstein
Maatschappelijk werk, locatie Rokkeveen-Oost
Maatschappelijk werk, locatie Forum
Sociaal Raadslieden
Opvoedadviespunt
Scheidingspunt.nl
Meldpunt Bezorgd
Buurtbemiddeling