Stage lopen bij Kwadraad

Kwadraad biedt een boeiende werk- en leeromgeving. Via onze samenwerking met hogescholen in de regio helpen we in de opleiding tot HBO-gekwalificeerd maatschappelijk werker. Ook gebruiken we de onderzoeksfaciliteiten van de hogescholen om nieuwe hulpverleningsmethoden te ontwikkelen en onze methoden te toetsen.

Wij vinden het belangrijk  om studenten de mogelijkheid te bieden om stage te lopen. Elk jaar wordt er een aantal plaatsen voor stagiaires beschikbaar gesteld.

  • De beschikbare plaatsen zijn voor studenten die in het derde jaar van de opleiding HBO maatschappelijke dienstverlening zitten. Deze stage start in september en duurt ca. tien maanden. Stagiaires ontvangen een bruto vergoeding.
  • Kwadraad heeft geen mogelijkheden voor stagiaires die een zogenaamde snuffelstage willen doen in het eerste of tweede jaar.

Half maart wordt het aantal beschikbare stageplaatsen voor het nieuwe schooljaar vastgesteld en uiterlijk eind maart worden kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb jij interesse om stage te lopen bij Kwadraad?

Stuur dan uiterlijk 1 maart een brief naar de afdeling Human Resources, Postbus 440, 2800 AK in Gouda of stuur bij voorkeur een mail naar solliciteren@kwadraad.nl.
Het is voor de afdeling HR handig als je je voorkeur aangeeft voor een gemeente.