Stage lopen bij Kwadraad

Kwadraad biedt een boeiende werk- en leeromgeving. Via onze samenwerking met hogescholen in de regio helpen we in de opleiding tot HBO-gekwalificeerd maatschappelijk werker. Ook gebruiken we de onderzoeksfaciliteiten van de hogescholen om nieuwe hulpverleningsmethoden te ontwikkelen en onze methoden te toetsen.

Wij vinden het belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden om stage te lopen. Elk jaar wordt er een aantal plaatsen voor stagiaires beschikbaar gesteld.

Stage HBO maatschappelijke dienstverlening

  • De beschikbare plaatsen zijn voor studenten die in het derde jaar van de opleiding HBO maatschappelijke dienstverlening zitten. Deze stage start in september en duurt ca. tien maanden. Stagiaires ontvangen een bruto vergoeding.
  • Kwadraad heeft geen mogelijkheden voor stagiaires die een zogenaamde snuffelstage willen doen in het eerste of tweede jaar.

Heb jij interesse om stage te lopen bij Kwadraad voor de periode september 2018 t/m juni 2019? 
Reageer per mail naar de afdeling Human Resources. Je kan jouw brief met CV mailen naar solliciteren@kwadraad.nl. Het is voor de afdeling HR handig als je je voorkeur aangeeft voor een gemeente/team.

De volgende teams hebben nog een stageplaats beschikbaar:

  • Hoeksche Waard
  • Rijnwoude
  • Katwijk
  • Wassenaar

Half maart 2019 wordt het aantal beschikbare stageplaatsen voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 vastgesteld.

Kinderwerk
Bij Kwadraad Kinderwerk zijn er ieder jaar stageplaatsen beschikbaar. Op dit moment zijn de stageplaatsen voor het schooljaar 2018/2019 reeds ingevuld. Hou de website in de gaten voor stageplaatsen voor het schoolseizoen 2019/2020.

Onderzoekstage voor 4e jaars HBO-studenten

Wij hebben op dit moment geen onderzoekstages meer beschikbaar voor het schooljaar 2018-2019.

Verder werken wij  samen met Hogeschool Leiden inzake onderzoekstages voor 4e jaars HBO-Maatschappelijk werk en Dienstverlening studenten. Wanneer wij onderzoekstages beschikbaar hebben, maken wij die bekend aan Hogeschool Leiden.

MBO stageplaatsen

Wij hebben momenteel geen stageplaatsen.