Stage lopen bij Kwadraad

Kwadraad biedt een boeiende werk- en leeromgeving. Via onze samenwerking met hogescholen in de regio helpen we in de opleiding tot HBO-gekwalificeerd maatschappelijk werker. Ook gebruiken we de onderzoeksfaciliteiten van de hogescholen om nieuwe hulpverleningsmethoden te ontwikkelen en onze methoden te toetsen.

Wij vinden het belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden om stage te lopen. Elk jaar wordt er een aantal plaatsen voor stagiaires beschikbaar gesteld.

Stage HBO maatschappelijke dienstverlening

  • De beschikbare plaatsen zijn voor studenten die in het derde jaar van de opleiding HBO maatschappelijke dienstverlening zitten. Deze stage start in september en duurt ca. tien maanden. Stagiaires ontvangen een bruto vergoeding.
  • Kwadraad heeft geen mogelijkheden voor stagiaires die een zogenaamde snuffelstage willen doen in het eerste of tweede jaar.

Kwadraad algemeen
Kwadraad heeft 18 beschikbare stageplaatsen voor 3e jaars HBO studenten. Klik hier om alle beschikbare stageplaatsen te zien. Interesse? Reageer dan middels de link in de vacature.

Kinderwerk
Bij Kwadraad Kinderwerk zijn er vanaf september 2018 t/m juli 2019 stageplaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. Bij interesse kan je reageren middels de link in de vacature.

Onderzoekstage voor 4e jaars HBO-studenten

Wij hebben op dit moment geen onderzoekstages meer beschikbaar voor het schooljaar 2017-2018.

Verder werken wij  samen met Hogeschool Leiden inzake onderzoekstages voor 4e jaars HBO-Maatschappelijk werk en Dienstverlening studenten. Wanneer wij onderzoekstages beschikbaar hebben, maken wij die bekend aan Hogeschool Leiden.

MBO stageplaatsen

Wij hebben momenteel geen stageplaatsen.