Stage lopen?

Bij ons staat de deur wijd open voor jouw ontwikkeling.  Initiatiefrijke jongeren, die het verschil willen maken voor de cliënt in ons werkgebied en middenin de wereld staan passen bij ons.

Wij staan open voor je frisse blik en geven je de kans je te ontwikkelen. Bij Kwadraad kun je doen en groeien. Iedereen doet bij ons mee want we geloven in gelijkwaardige samenwerking. Daarom geven we je de ruimte om met eigen initiatieven te komen en deze uit te werken.

Wij bieden je een boeiende werk- en leeromgeving. Via onze samenwerking met hogescholen in de regio werken we met jou samen naar een goed eindresultaat: je hbo diploma social work. Daarnaast werken we met de onderzoeksfaciliteiten van verschillende hogescholen om nieuwe hulpverleningsmethoden te ontwikkelen en bestaande te toetsen. Jouw stage doet er dus echt toe bij Kwadraad!

Wat ons drijft

Kwadraad is menselijk in de kern. Dit staat altijd voorop, in wat we doen, hoe we naar elkaar kijken, hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons organiseren. Wij geloven in autonomie en geven jou de vrijheid om  ‘doen’.

Het 'doen' gebeurt samen binnen je team, met de gemeente, stakeholders en cliënten. We zetten onze schouders eronder en willen vooroplopen. Hiervoor halen we het beste talent in huis.

Hoe word ik begeleid?

Je krijgt een buddy. Dit is iemand van je afdeling die je inwerkt en je vraagbaak is. Daarnaast leer je van je directe collega’s in het werkveld. Heb je een afstudeeropdracht? Verwacht dan van ons een sparringpartner die met je meedenkt en adviseert en bijstuurt waar nodig. Uiteraard blijf jij ten alle tijden aan zet!

Dit geven we jou

  1. Waardering (o.a. in de vorm van een stagevergoeding)

Je krijgt tot 250 stagevergoeding per maand op basis van 32 uur en een vergoeding voor je reiskosten.

  1. Begeleiding

Je krijgt een buddy die je uitdaagt en waar je mee kan sparren. We helpen je (op weg) tijdens je stage.

  1. Eigen groei

Wij gaat uit van je eigen vermogen om te groeien. Daarom ben je zelf aan zet wat je nog extra leert en oppakt. Groei je mee? Dan bieden we je de kans om na je stage bij ons te werken.

Meer weten?

Stuur ons een korte motivatie en laat ons weten waarom je bij ons past. Dit kan naar: solliciteren@kwadraad.nl. Omdat we binnen veel  gemeenten werken, laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Tot snel!