Assertiviteitstraining voor meiden (17-23 jaar)

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Lansingerland

Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Zie je op tegen school of een feestje? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Of durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig?

Waarom een assertiviteitstraining?

Tijdens de assertiviteitstraining van Grow-Up en Kwadraad leer je beter voor jezelf opkomen. Je oefent met technieken die helpen om te gaan met meningsverschillenen conflicten en met (goedbedoelde) kritiek. In de groep wissel je ervaringen uit. Je bepaalt zelf in welk tempo je werkt en welke oplossingen je kiest.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: Waar moet je op letten als je 18 jaar wordt, je weerbaar voelen, gebruik van Social Media /etc.

Voor wie is deze training?

De training is voor meiden tussen 17 en 23 jaar die assertiever willen worden en woonachtig zijn in Lansingerland. De  training wordt gegeven door een jongerenwerker  en een maatschappelijk werker.

Praktische informatie

  • 8 bijeenkomsten, start op 17 januari 2o23
  • Vervolgdata: 24, 31 januari, 7, 14, 21 februari en 7 en 14 maart 2023
  • Van 18.30 - 20.30 uur
  • Locatie: De Stander, Wilhelminastraat 1D, Bergschenhoek

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan via Sytse Meijer: sytsse.meijer@gro-up.nl  of app/bel 06- 47848941 of Mirjam van Maastricht m.vanmaastricht@kwadraad.nl of app/bel 06-15077608