Grip en Glans

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Noordwijk
  • Ik wil wel iets doen, maar het komt er steeds niet van
  • Ik zou wel meer sociale contacten willen hebben
  • Ik voel me vaak moe terwijl ik niet veel heb gedaan
  • Ik zou graag meer dingen doen die bij mij passen

Herken je één van deze gedachten? Of wil je gewoon positiever in het leven staan, je zelfvertrouwen vergroten en meer initiatief nemen? Dan is de Grip & Glans groepscursus iets voor jou. Deze groep is een samenwerking van Welzijn Noordwijk en Kwadraad maatschappelijk werk.

Tijdens deze groepscursus ligt de focus op iets wat je zelf wilt veranderen. Iedereen kiest een persoonlijk doel wat hij of zij belangrijk vindt en gaat daarmee aan de slag. In een groep van maximaal 12 deelnemers deel je ervaringen met elkaar, vind je herkenning in elkaars verhalen en wissel je onderling tips uit. Hiernaast geven wij je handvatten om te werken aan de dingen die voor jou goed voelen en waar jij invloed op hebt.

Voor wie is deze cursus?

Alle inwoners van Noordwijk van 18 jaar en ouder.

Praktische informatie

Start: donderdag 15 maart 2018. Vervolgdata: 22 en 29 maart, 5, 12 en april 2018. De datum voor een terugkombijeenkomst wordt nader bepaald.
Tijd: 19.00-21.30 uur
Locatie: Welzijn Noordwijk, de Wieken, Wassenaarsestraat 5, Noordwijk
Kosten: 30,- voor de gehele cursus, inclusief persoonlijke werkmap en koffie/thee. Indien de kosten je belemmeren in jouw deelname, is volledige of gedeeltelijke korting in overleg mogelijk.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan telefonisch via 06 40 56 70 77 en per email op nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl. Hier kan je natuurlijk ook terecht met vragen en voor meer informatie.