Houd me vast

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Stichtse Vecht

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner) relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! 

‘Houd me vast’ is een cursus, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen. De informatie zal in de gehele groep gegeven worden; het gesprek tussen de partners vindt plaats in een aparte ruimte.

Praktische informatie

  • Acht bijeenkomst vanaf vrijdag 10 mei 2024
  • Tijd: 09.30 - 11.30 uur
  • Locatie: Julianaweg 23, Maarssen
  • Kosten: Deelname aan cursus is gratis, de kosten voor het theorieboek en werkboek is voor eigen rekening (ca. 46 euro)

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen via T 088 900 400 of meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.