Langdurig ziek en nu

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Woerden

Ben jij langdurig of chronisch ziek en worstel jij met de gevolgen hiervan? Mogelijk zijn de bijeenkomsten ‘Langdurig ziek en nu?’ iets voor jou.

Ben je bijvoorbeeld snel moe, heb je weinig energie, heb je moeite om dingen te onthouden of heb je een slechte conditie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gevolgen van corona, MS, Parkinson, de ziekte van Lyme of een andere chronische ziekte. Heeft jouw ziekte gevolgen voor jouw privé en/of werksituatie, dan sta je voor de opgave om een nieuwe (fysieke) balans te vinden.

Inhoud

Tijdens zes themabijeenkomsten bespreken we diverse onderwerpen, waaronder de impact op het dagelijks leven, omgaan met vermoeidheid en concentratieproblemen, financiële gevolgen, afhankelijkheid van de omgeving en mantelzorg, het verwerken van verlieservaringen, en het stellen van persoonlijke grenzen. Je hebt ook voldoende ruimte om je ervaringen te delen en uit te wisselen met andere deelnemers.

Praktisch informatie

  • 6 bijeenkomsten vanaf woensdag 15 mei t/m 19 juni 2024
  • Locatie: Het Clubhuis van Hockeyclub MHC, Waardsedijk 35 in Woerden
  • Tijd: van 09.30 - 11.00 uur
  • Kosten: deelname is gratis

Aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus? Neem contact met ons op via T 088 900 4000 of meld je gelijk aan via ' Aanmelden voor deze activiteit'.