Samen sterk!

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Nissewaard

Samen sterk - Plan voor de toekomst

Samen met anderen ga je aan de slag met het onderzoeken van je probleem. Waar liggen je krachten en wat kunnen blijvende oplossingen zijn? Samen weet je altijd meer. 

In de cursus leer je

  • Je eigen kracht te vergroten
  • Overzicht krijgen van de mensen in je eigen omgeving die je kunnen steunen (vrienden, familie, buren)
  • Hoe je hulp kan vragen aan deze mensen
  • Duidelijk krijgen wat je precies nodig hebt om je problemen de baas te blijven en van wie je hulp nodig hebt.

Je gaat actief aan de slag met jouw hulpvraag en de opdrachten kun je individueel maken. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt delen met de groep. In de groep ontmoet je nieuwe mensen, jullie kunnen elkaar steunen in het maken van een plan. Luisteren naar anderen kan herkenning geven en je hoort misschien oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Samen sta je sterk.

Praktische informatie

Start: 7 april 2021, vier bijeenkomsten
Tijd: 18.00-20.30 uur
Locatie: de cursus vindt online plaats. We hebben van jou een e-mailadres nodig om je de link naar de digitale omgeving te kunnen sturen.
Kosten: geen

Informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Thuis in de Wijk T 0800 1417 of via e-mail bureaudienst.nissewaard@kwadraad.nl. Je kunt je ook aanmelden via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.