Scheidingspunt

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ De Ronde Venen

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. 

Wat zijn de juiste stappen om te zetten?  Kan een mediator helpen of moet je naar een advocaat? Kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen? Wat gaat er allemaal veranderen in mijn financiële situatie? Het raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen kan helpend zijn.

Bij Scheidingspunt De Ronde Venen kun je zonder kosten terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent je scheiding. Tijdens de bijeenkomst is het maatschappelijk werk, een pedagogisch adviseur, een mediator en een advocaat aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Ook is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen  te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft met een situatie van (echt)scheiden en daar vragen over heeft en woonachtig is in De Ronde Venen.

Programma

19.00 uur
Inloop

19.15 uur
Start met presentaties van deskundigen

20.00 uur
Bespreken van vragen en mogelijkheid tot persoonlijk gesprek

20.30 uur
Einde bijeenkomst

Data en locatie

Maandag 6 mei

Hoofdweg 1 in Mijdrecht

Let op! De bijeenkomst gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn. Vergeet je dus niet aan te melden voor het Scheidingscafé. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de bijeenkomst. 

Informatie en aanmelden

Meld je aan voor het Scheidingspunt door een e-mail te sturen naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kwadraad via T 088 900 4000 en vragen naar Marga Kraaijkamp in De Ronde Venen.