Midden-Delfland

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk in Midden-Delfland toegankelijk via Kwadraad

Iedereen heeft wel eens te maken met kleine of grote problemen. Vaak kunnen mensen die zelf oplossen, maar soms lukt dat niet. Als inwoner van Midden-Delfland kon je tot nu toe voor psychosociale hulp terecht bij de gemeente. Vanaf 1 september 2021 is er voor hulp aan kinderen en volwassenen een nieuwe en laagdrempelige toegang: Kwadraad Maatschappelijk Werk.

Inwoners van Midden-Delfland kunnen terecht bij Kwadraad voor vragen over geld en werk, relatie en scheiden, gezin en opvoeden, buurt en inburgeren, eenzaamheid en verdriet.

De hulp van Kwadraad is makkelijk toegankelijk, onafhankelijk en gratis. Je werkt samen met de maatschappelijk werker aan een oplossing om weer grip te krijgen op jouw situatie. Online hulp is ook mogelijk. Als er andere of meer specialistische hulp nodig is, weet de maatschappelijk werker hoe dat ingezet kan worden.

Neem contact op met Kwadraad door te bellen 088 900 4000 of te mailen bureaudienst.middendelfland@kwadraad.nl. Aanmelden kan ook via www.kwadraad.nl.

Locaties in de buurt

088 900 4000
Locatie Maasland
Locatie Den Hoorn
Locatie Schipluiden

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.