Houd me vast

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Stichtse Vecht

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner) relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! 

‘Houd me vast’ is een cursus, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen.

Houd me vast is een cursus in een groep, maar de oefeningen doe je alleen samen met je partner

De informatie zal in de gehele groep gegeven worden; het gesprek tussen de partners vindt plaats in een aparte ruimte. Dat betekent dat je geen informatie over jullie hoeft te delen in de groep; je mag ervoor kiezen om dat voor jezelf te houden.

Praktische informatie

  • Acht bijeenkomsten vanaf vrijdag 2 september 2022.
  • Tijd: 09.30 - 11.30 uur.
  • Locatie: Maarssendorp, Julianaweg 23.
  • Kosten: €46,00 voor het boek en werkboek ‘Houd me vast’.

Informatie of aanmelden

Via de knop ‘Aanmelden voor deze activiteit’ of via T 088 900 4000.