Accounthouder Zuid-Holland NoordBianca de Groot

Bianca de Groot

Innoveren en het bieden van maatwerk zit in ons bloed . Zo zorgen we bij Kwadraad dat we altijd bieden wat onze cliënten echt nodig hebben!”

Als ik mezelf omschrijf in drie woorden dan ben ik

  • commercieel
  • daadkrachtig
  • zakelijk

Wat maakt mijn werk zo leuk?

Dat ik onze contractpartners echt iets moois kan bieden.

Ik word nog steeds enthousiast over alle vormen van ondersteuning die we bieden. Het is mooi dat we hierdoor iedere dag opnieuw van toegevoegde waarde zijn in het leven van heel veel mensen. De kracht van onze medewerkers ligt vooral in het normaliseren van kleine, maar ook grote problemen van mensen. Dat wordt enorm gewaardeerd door de gemeenten, waarin wij werken, maar ook door de verschillende samenwerkingspartners die wij hebben.

Ik word geïnspireerd door

De mensen die het echte werk doen en de mooie verhalen die zij vertellen tijdens gesprekken met gemeenten. Maar zeker ook mijn collega Regio Directeuren en onze vak- en productontwikkelaars.

Dit blijft mij altijd bij

Een verhaal van een van onze cliënten, die met de hulp van een van onze maatschappelijk werkers zijn leven weer op de rit heeft gekregen. Door het regelen van een fiets, kon hij toch een baantje aannemen in naburige gemeente en beginnen met het aflossen van zijn schulden. Soms kunnen ogenschijnlijk kleine dingen heel veel impact hebben op het leven van mensen. Dan sta je toch ineens weer met 2 benen op de grond…

Wanneer heb jij een voldaan gevoel als jij je werkdag afsluit?

Ik ben nog steeds iedere dag trots om voor deze mooie organisatie te mogen werken. Ik hoop dat we nog heel veel mooie nieuwe opdrachten kunnen blijven invullen in ons werkgebied en het leven van mensen net iets minder complex kunnen maken.

Je vindt nog meer over mij op LinkedIn.