Event: Deel je Goud(a)! – Alle activiteiten in de stad op één site

— Rudolf Oosterbaan

Op dinsdag 16 mei a.s. is er voor alle clubs, (sport)verenigingen, stichtingen  enz. uit Gouda een event in de Chocoladefabriek om ter plekke activiteiten in te voeren op het platform van Gouda Bruist.

 

Er gebeurt in de stad Gouda enorm veel. In buurten, wijken, straten worden tal van initiatieven en projecten opgezet om de stad beter of leuker te maken, om elkaar te ontmoeten of om elkaar te helpen. Wanneer je niet ingeburgerd bent in het Goudse is het lastig om er achter te komen waar, wanneer en bij wie je moet zijn om mee te doen. Voor inwoners voor wie contact leggen niet vanzelfsprekend is, is het onmogelijk, aangezien er geen sprake is van een overzicht. Niet alleen inwoners hebben geen overzicht van de verschillende activiteiten, we zien dat organisaties graag willen samenwerken maar door gebrek aan kennis of raakvlak wordt er onbedoeld langs elkaar heen gewerkt.

Het Sociaal Team, Kwadraad, De Brede School, SPORT•GOUDA, de Bibliotheek en Gouda Bruist organiseren gezamenlijk een event waarbij professionele organisaties, verenigingen en vrijwilligers uitgenodigd worden om in de Chocoladefabriek ter plekke hun activiteiten in te voeren op Goudabruist.nl. Er staan laptops klaar en medewerkers van Gouda Bruist lopen rond om bij het invoeren te assisteren. Daarnaast is het een netwerkevent voor professionele en informele organisaties.

Kijk op de wervingsposter voor het programma

Aanmelden is niet nodig, je kunt vrij inlopen.