Zo werkt Welzijn

Van 10 tot en met 15 maart 2014 wordt de tweede Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg en welzijn ècht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt.

Om deze speciale week vooral onder de aandacht van jongeren te brengen worden er door het hele land evenementen georganiseerd waarin regionaal bekende Nederlanders meedoen om de Week onder de aandacht van jongeren te brengen.

Daarnaast wordt het speciale campagnelied, gecomponeerd door muziekproducer Eric van Tijn, weer ingezet. Dit lied genaamd 'Elke Dag, Elke Nacht' is vertolkt door André van Duin's alter ego 'meneer Wijdbeens' en de ambitieuze Yes-R.
Meer informatie op www.weekvanzorgenwelzijn.nl

Zo werkt Welzijn bij Kwadraad

Kwadraad sluit aan bij de Week van Zorg en Welzijn en geeft jongeren een kijkje in de keuken van het maatschappelijk werk door daarvoor een speciaal chatuur open te stellen.

Ben jij nieuwsgierig naar wat Maatschappelijk Werk nou eigenlijk is en doet? Wil je weten met wat voor vragen je naar het Maatschappelijk Werk gaat? Om te ervaren hoe het is om een probleem aan een maatschappelijk werker voor te leggen is er speciaal voor de Week van Zorg en Welzijn een chatspreekuur waar je één van onze maatschappelijk werkers kunt ontmoeten. Als je wilt kun je het zelfs anoniem doen.

Wanneer?       Dinsdag 11 maart 2014 van 15.00-17.00 uur of van 19.00-21.00 uur
Waar?               kwadraad.nl chatspreekuur op de startpagina