Stichtse Vecht

Maatschappelijk werk, Onafhankelijke cliëntondersteuning, Relatie- en scheidingsspreekuur en Buurtbemiddeling

Maatschappelijk werk
Kijk hieronder voor adressen en spreekuurtijden in Stichtse Vecht. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak binnenlopen bij het maatschappelijk werk. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via 088 900 4000.

Naast maatschappelijk werk biedt Kwadraad in Stichtse Vecht ook:

Buurtbemiddeling
In Stichtse Vecht bieden wij ook Buurtbemiddeling aan. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Relatie- en scheidingsspreekuur
Info en advies over relatiebegeleiding/ ondersteuning in de relatie. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Onafhankelijke cliëntondersteuning
In Stichtse Vecht werken Kwadraad, Kwintes en Abrona samen. Voor vragen over wonen, inkomen, werk of dagbesteding, zorg, onderwijs, opvoeding of eenzaamheid. Of als je ondersteuning wilt om te kijken wat je zelf of met hulp van familie of vrienden kunt doen.  Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Hoor je t.a.v. corona tot een kwetsbare doelgroep? Wij willen je vragen om dan niet de inloopspreekuren te bezoeken, maar een afspraak te maken. Dit kan via T 088 900 4000.

Woon je in Maarssen-Dorp, Maarssenbroek, Maarsseveen, Oud Zuilen, Tienhoven, Nieuwer ter Aar, Kockengen, Nigtevecht, Loenen of Vreeland? Dan kun je op hierna genoemde spreekuren terecht.

Maatschappelijk werk, locatie Breukelen
Maatschappelijk werk, locatie Maarssendorp
Maatschappelijk werk, locatie Maarssenbroek
Relatie- en scheidingsspreekuur
Buurtbemiddeling
Onafhankelijke cliëntondersteuning Stichtse Vecht