Korte vraag

Je kunt via dit formulier je vraag aan ons stellen. Je vraag kan over alles gaan.

Het antwoord op jouw vraag kun je lezen in 'Mijn Kwadraad' dat we voor je aanmaken. Dit is een persoonlijke, beveiligde digitale pagina waarop alleen jij met jouw e-mailadres en wachtwoord kunt inloggen. Klik hier om te lezen hoe 'Mijn Kwadraad' werkt.

Soms kan het zijn dat we je via 'Mijn Kwadraad' nog een aanvullende vraag stellen, zodat we jouw situatie beter leren kennen en je een beter antwoord en advies kunnen geven. We vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt en daarvoor is het soms nodig dat we jou om extra informatie te vragen.

Als het antwoord voldoende is voor jou om verder te kunnen, zullen we je vraag afsluiten. Je kunt dan nog wel jouw pagina op 'Mijn Kwadraad' bezoeken om het antwoord nog eens terug te lezen. Ook kun je nog steeds gebruik maken van de verschillende mogelijkheden zoals de bibliotheek.

Het kan ook zijn dat je nog meer ondersteuning wilt. Dat kan op verschillende manieren en jij kunt kiezen wat het beste bij je past: e-mail, chat, telefonisch, een face to facegesprek, een (online) training of een groepscursus of tijdens een inloopspreekuur.

Als je meer wilt weten hoe e-mailbegeleiding gaat klik je hier.