Kwadraad start met online forum voor vaders

Vaders – al dan niet met een nieuwe partner – die in de omgang met de moeder van hun kind(eren) problemen ervaren vanwege haar psychische problematiek – kunnen vanaf nu terecht op een online forum om in contact te komen met lotgenoten. Lotgenoten zijn mensen die jouw situatie écht begrijpen.

Een online forum naar aanleiding van de vraag van vaders om in contact te komen met andere vaders in soortgelijke situaties. Vaders vinden hier laagdrempelig lotgenotencontact. Ook als je nog geen eerder contact met Kwadraad hebt gehad. Direct contact, hulp en antwoord op vragen, zelf te kiezen plaats en tijd, maken het forum zeer toegankelijk voor alle vaders die problemen ervaren met dit onderwerp. Ervaringscoaches en een maatschappelijk werker begeleiden het forum.

Liever persoonlijk lotgenoten spreken over dit onderwerp?

Sluit aan bij de ervaringsgroep in Zoeterwoude. Daar vindt ‘live’ ontmoeting en gesprek plaats met lotgenoten. Vragen van de deelnemers staan centraal; welke onderwerpen willen de deelnemers aan bod hebben? De groep wordt begeleid door een maatschappelijk werker en ervaringscoaches zijn aanwezig. Kijk hier voor de werkwijze: www.forum-kwadraad.nl/onze-werkwijze